Счастливая пара
Ефективність програм до 80,52%
Режим роботи: Пн - Пт з 08:00 - 19:30, Субота з 09:00 - 17:00

Політика конфіденційності

Шановні пацієнти клініки «Лада (Одеса)»

Справжня політика конфіденційності визначає правила використання клінікою персональних даних, які користувачі залишають на сайті клініки репродуктивної медицини Лада – ladaclinic.ua. Персональна інформація необхідна, щоб забезпечити реалізацію відносин в сфері охорони здоров’я.

1. Загальні положення

— Використання Користувачем сайту клініки «Лада» означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

— Дана Політика конфіденційності застосовується лише до сайту клініки «Лада».

— Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, залишених користувачем сайту.

2. Оброблювані дані

Щоб отримати доступ до сервісів інтернет-сайту, таким як онлайн-консультації, онлайн-запис, відгуки про роботу клініки та персоналі, пропонуємо користувачу надати про себе такі особисті дані як:

  • Ім’я;
  • Прізвище;
  • Контактний номер телефону;
  • E-mail адресу.

В автоматичному режимі зберігаються такі дані як:

  • IP-адреса;
  • Дані тимчасових cookie-файлів.

Отримані персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Зверніть увагу, що заповнюючи будь-які форми на сайті ladaclinic.ua і залишаючи особисті дані, користувач тим самим добровільно погоджується з цією політикою збереження конфіденційності. Якщо користувач з яких-небудь причин не згоден з умовами Політики конфіденційності, він може в будь-який момент припинити використання сайту клініки.

3. Передача даних

Адміністрація сайту ladaclinic.ua вживає всіх заходів для того, щоб захистити дані користувачів від несанкціонованого доступу.

Адміністрація сайту ні при яких обставинах не розголошує і не передає отримані персональні дані користувача третім особам без згоди самого користувача. Тільки у випадках, які передбачені чинним законодавством, отримані персональні дані можуть бути відкриті.

ЗАПИШІТЬСЯ НА ПРИЙОМ ДО ЛІКАРЯ-РЕПРОДУКТОЛОГА

Почніть планувати свою вагітність прямо зараз. Ми вам допоможемо!
записатися на прийом
Заявка на безкоштовну консультацію



Заявка на прийом








Клиника репродуктивного здоровья "Лада"
ул. Среднефонтанская, 19В, ЖК «Чудо-город» 65039 Украина, г.Одесса
(0482) 373747, [email protected]